Du er her

Hjem » Løb

Årets gang i løbeafdelingen

Lidt om sæsonen 2013 i Løb med Grimstrup.

Vi løber – tiden løber, det er tid for status over året 2013.

 

På generalforsamlingen onsdag den 10. april 2013 reducerede vi vores afdelingsbestyrelse fra 5 til 3 bestyrelsesmedlemmer.

Vi har haft 2 løbe-hold: Nybegynder og Let øvede.

Løbetræningen har været delt op i en forårssæson og en efterårssæson, hver på ca. 12 uger med træning hver tirsdag og torsdag. Torsdage havde vi gjort til fællestræning med ud-hjem løb.

Der har været ca. 30 deltagere til løbetræning i 2013 inklusiv instruktører og hjælpeinstruktører.

Udover udflugtsløb til Karlsgårde sø, afslutningsfester med pizzaer har vi haft to arrangementer. ”Grimstrup Krat Løbet” i maj måned med ca. 40 deltagere til 5 og 10 km og som noget nyt et støtteløb til fordel for Kirkens Korshærs varmestue i Esbjerg ”Løb og giv andre varmen” i november måned hvor ca. 30 deltog ved at gå eller løbe 3 - 6 eller 9 kilometer på en rute i det skønne Grimstrup Krat. ”Løb og giv andre varmen” indbragte 1.700 kr. til varmestuen.

I september overgik idrætsforeningen til et nyt betalingssystem Conventus, hvilket vi glæder os til at afprøve ved kommende løbearrangementer. Kontingentindbetalinger har det dog knebet lidt med, idet der nu ikke bliver sendt indbetalingskort ud længere, men selv skal gå ind på www.grimstrup-online.dk og betale via Conventus. Frygt ikke! Vi hjælper gerne med betalingen efter løbetræning.

Jeg vil slutte beretningen med at takke alle løbere for samvær og mange gode løbetimer i året der gik, som både har budt på mange sjove episoder, gode oplevelser og glade smil; tak til samarbejdspartnere og frivillige hjælpere; tak til lodsejer for lån af Grimstrup Krat; tak til løbe-instruktører og tak til Bettina og Esben for det gode samarbejde i bestyrelsen.

På løbeafdelingens vegne

Klaus F. Nissen